Rioolrenovatie Amsterdam

Bij Installatiebedrijf Vosse B.V. hebben we passie voor ons vak, zo ook voor rioolrenovaties. Onze mensen zijn ervaren in vrijwel alle aspecten die vallen binnen riolering in de breedste zin van het woord. Van het aanleggen van een volledig nieuw rioleringssysteem, tot het inspecteren van een bestaand stelsel en het renoveren van delen van het riool: we kunnen het allemaal voor u doen. Voor de meeste mensen is een goed functionerende riolering een vanzelfsprekendheid, maar dat is lang niet altijd het geval. Door de jaren heen kunnen zich diverse complicaties voordoen, waaronder:

  • Verzakkingen in de riolering
  • Terugkerende verstoppingen
  • Rioolvliegjes of rioollucht

Rioolproblemen spelen mogelijk al een tijdje, maar komen niet altijd zichtbaar naar voren. Voordat we daarom overgaan tot een rioolrenovatie, hebben we tevens mogelijkheden tot een rioolinspectie. Een camera dringt diep het riool binnen en toont hierbij de staat van de riolering. Op basis van onze bevindingen kunnen we u aantoonbaar adviseren om al dan niet over te gaan tot een (gedeeltelijke) rioolrenovatie.

Wanneer u te maken heeft met een kleine lekkage of breuk in uw riolering kunnen we ook de riolering herstellen zonder breken door middel van een mini renovatie op reparatie. Zo is uw riool zonder ingrijpende methoden weer zo goed als nieuw.

Rioolrenovatie Amsterdam met moderne technieken

De aanleg van een rioleringsstelsel is vaak kostbaar, maar erg belangrijk. In veel gevallen is het gelukkig niet nodig om de totale riolering te vernieuwen, maar volstaat het renoveren van bepaalde delen. Met behulp van moderne technieken wordt aan de binnenzijde van de beschadigde rioolbuis een soort harslaag aangebracht, die vervolgens uithardt. De rioolbuis is hierna weer op volle sterkte! Bij het vervangen van de riolering ontkomen we er soms niet een bepaald gedeelte van de vloer open te leggen. De werkwijze van Installatiebedrijf Vosse B.V. is er altijd op gericht u zo min mogelijk overlast te bezorgen tijdens de werkzaamheden. Daarbij garanderen we een vakkundige afwerking.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die uw riolering kan vernieuwen? Neem contact met ons op via 023 - 205 35 25 voor al uw rioleringsklussen in Amsterdam. We vertellen u met plezier meer over de vele mogelijkheden en zijn u graag van dienst!