Rioolrenovatie in Amsterdam

Bij DSV Loodgieters hebben we passie voor ons vak. Al onze mensen zijn geoefend in alle aspecten van het rioleringsvak. Zoekt u in Amsterdam of omstreken een professional voor het vernieuwen van uw riolering? Voor rioolrenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze bussen zijn standaard uitgerust met alle materieel dat nodig is om de verschillende werkzaamheden uit te voeren. Van het aanleggen van een volledig nieuw rioleringssysteem, tot het inspecteren van een bestaand stelsel en het renoveren van delen van het riool: we kunnen het allemaal voor u doen.

Moderne technieken voor rioolrenovate

De aanleg van een rioleringsstelsel is een kostbare zaak. In veel gevallen is het gelukkig niet nodig om de totale riolering te vernieuwen, maar volstaat het renoveren van bepaalde delen. Met behulp van moderne technieken wordt aan de binnenzijde van de beschadigde rioolbuis een soort harslaag aangebracht, die vervolgens uithardt. De rioolbuis is hierna weer op volle sterkte!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die uw riolering kan vernieuwen? Neem contact met ons op via 085 - 432 00 48 voor al uw rioleringsklussen in Amsterdam. We vertellen u met plezier meer over de vele mogelijkheden en zijn u graag van dienst!