Rioolvliegjes Amsterdam

Rioolvliegjes, ook wel motmuggen of latrinevliegen genoemd, zijn kleine insecten die normaal gesproken in het rioolstelsel leven. Bij een rioollekkage stroomt het vieze rioolwater en daarmee de rioolvliegjes uit de rioolbuis. De sliblaag die hierdoor ontstaat is de ideale voedingsbodem voor de motmug. Voor u het weet zult u overal in uw kruipruimte, toilet of badkamer deze rioolvliegjes aantreffen. Omdat ze zich snel voortplanten is een plaag bijna niet te voorkomen. Ook het doden van de vliegjes doet hier niets aan, u zult altijd eitjes of larven over het hoofd zien. Veelal gaat dit gepaard met rioolstank. Wat u wel moet doen? Een rioolexpert inschakelen! In de regio Amsterdam staat Installatiebedrijf Vosse B.V. voor u klaar bij latrinevliegen bestrijden.

Rioolvliegjes bestrijden Amsterdam

Als u onze hulp inschakelt wanneer u last heeft van rioolvliegjes, weten we dat we op zoek moeten naar een lek dat zich ergens in het rioolstelsel bevindt. Door het gat te dichten, zorgen we dat de rioolvlieg zich niet verder zal verspreiden. Ook bijkomende problemen, zoals stankoverlast, worden op deze manier verholpen. Schakel nu ontstoppingsbedrijf Amsterdam in!

Wij staan in en om Amsterdam dag en nacht klaar om u van dienst te zijn bij rioolproblemen. Lekkage, maar ook een verstopping, wordt door onze experts altijd snel verholpen. Aarzel niet en neem bij rioolproblemen snel contact met ons op, we zijn u graag van dienst. U kunt ons bereiken op 023 - 205 35 25 of door ons contactformulier in te vullen.