Rioolstank Amsterdam

Stankoverlast in uw woning is vervelend. In de meeste gevallen wordt deze vervelende geur veroorzaakt door rioolgassen die uit uw riolering ontsnappen. Deze rioollucht komt via kleine scheurtjes in uw riolering in uw woning terecht. De meest voorkomende plekken voor rioolstank zijn de badkamer en het toilet. Heeft u te maken met rioolstank in uw badkamer of toilet? Dan kan dit komen door een eventuele verstopping uw in riool of rioollekkage. De specialisten van Installatiebedrijf Vosse B.V. kunnen de oorzaak van de stankoverlast snel en vakkundig voor u opsporen. Het is verstandig om uw riool goed te laten inspecteren door middel van rookdetectie.

Rookdetectie: wat houdt dat in?

Wij kunnen de oorzaak van de rioollucht in uw woning opsporen door middel van rookdetectie. Onze specialisten sluiten een rookgenerator aan en deze zorgt ervoor dat er veel rook in uw riool geperst wordt. Op de plekken waar de rook naar buitenkomt bevinden zich vaak scheurtjes of andere mankementen. Wij kunnen dus aan de hand van deze methode de oorzaak van de rioollucht voor u opsporen.

Rioolstank in huis

Als wij middels de rookdetectie de oorzaak van rioollucht in huis of rioollucht toilet hebben achterhaald kunnen wij hier vaak direct actie op ondernemen. Indien u een verstopping heeft in uw riool is de rioolstank snel over wanneer wij deze verhelpen. Afhankelijk van de locatie en ernst van de verstopping gebruiken wij hiervoor een veer of frees of doen wij dit door middel van hoge waterdruk.
Komen de stinkende leidingen door een rioollekkage? Dan kunnen wij deze met een spoedreparatie of gedeeltelijke rioolrenovatie verhelpen. Ditzelfde geldt voor wanneer een breuk de riolering stank in huis veroorzaakt.

Rioollucht of stank in huis opsporen

Wanneer uw riool stinkt wacht dan niet te lang met het inschakelen van een expert. Verstoppingen worden alleen maar erger en van een lekkage wordt u ook niet blij. Naast rioolstank kan een lekkage er voor zorgen dat u last krijgt van rioolvliegjes, waardoor deze ook bestreden moeten worden. Bel daarom direct naar 023 - 205 35 25 voor het maken van een afspraak. U kunt ons vierentwintig uur per dag, zeven dagen per bereiken. Wij proberen uw rioolproblemen altijd binnen één dag te verhelpen zodat stank uit kruipruimte, stank uit wc en rioollucht in de badkamer of keuken snel zijn verdwenen en u niet lang met deze overlast zit. Wij zijn ook te bereiken door ons contactformulier in te vullen