Rioollekkage Amsterdam

Krijgt u te maken met een rioollucht in de woning? Dat is niet alleen vervelend, de kans is ook groot dat er ergens in het rioolstelsel een lek is ontstaan. Rioolstank in huis is één van de belangrijkste symptomen van een rioollekkage. Treft u naast de vieze geurtjes ook nog eens rioolvliegjes aan in huis? Dan kunt u er zeker van zijn dat er ergens in de riolering een lek te vinden is. Door onze mensen in te schakelen bent u snel van de lekkage en dus de rioollucht in huis af. Woont u in Amsterdam of omgeving? Dan is ontstoppingsbedrijf Amsterdam u graag van dienst.

Rioollekkage snel opgespoord

Onze ervaren rioolexperts kunnen u snel van het probleem afhelpen. De precieze locatie van de rioollekkage sporen wij op door middel van een rookdetectie. Deze inspectiemethode is milieuvriendelijk en er hoeft niet gebroken te worden in uw woning. Onze mobiele rookgenerators kunnen we overal aansluiten. Na uitgebreide inspectie van de leidingen kunnen we de rioollucht in huis bij de bron aanpakken. Zo bent u snel en vakkundig van het probleem af. Dit zijn mogelijke gevolgen van een rioollekkage:

  • Rioollucht op één of meerdere plekken in huis
  • Kans op rioolvliegjes en een onhygiënische situatie
  • Vochtoverlast in de kruipruimte of kelder

Heeft u inderdaad te maken met een rioolstank? Dan wilt u hier natuurlijk snel van verlost zijn. Mogelijk zorgt de lekkage ook voor rioolvliegjes in huis en dat is zeer onhygiënisch. Zowel een rookdetectie- als inspectie kunnen u verder helpen om een rioollekkage op te sporen. Kiezen we voor een rookdetectie, dan wordt rook onder hoge druk door uw riolering gespoten; waar dit naar buiten komt, daar is de lekkage te vinden. Mocht dit niks opleveren, dan kunnen we de lekkage van het riool opsporen middels een rioolinspectie. Deze inspectie heeft al meermaals aangetoond langslepende problemen rondom de riolering van huishoudens op te sporen, om zodoende de weg vrij te maken voor een definitieve oplossing.

Wij lossen een rioollekkage effectief op!

Heeft u last van een rioollucht in huis of zoekt u hulp bij een verstopping? Onze vakmannen hebben jaren ervaring in het oplossen van dit type problemen. Bel 023 - 205 35 25 en we helpen u in Amsterdam vandaag nog van de stank af. Geen spoed maar wel graag contact met één van onze rioolspecialisten? Vul dan even ons contactformulier in.