Rioollekkage in Amsterdam

Ruikt u rioollucht in uw woning? Dan is de kans groot dat er ergens in het rioolstelsel een lek is ontstaan. Rioolstank in huis is één van de belangrijkste symptomen van een rioollekkage. Treft u naast de vieze geurtjes ook nog eens rioolvliegjes aan in huis? Dan kunt u er zeker van zijn dat er ergens in uw leidingenstelsel een lek zit. Door onze mensen in te schakelen bent u snel van de lekkage en dus de rioollucht in huis af. Woont u in Amsterdam of omgeving? Dan is DSV Loodgieters u graag van dienst.

Het lek snel opgespoord

Onze ervaren rioolexperts kunnen u snel van het probleem afhelpen. De precieze locatie van ket lek sporen wij op door middel van rookdetectie. Deze inspectiemethode is milieuvriendelijk en er hoeft niet gebroken te worden in uw woning. Onze mobiele rookgenerators kunnen we overal aansluiten. Na uitgebreide inspectie van de leidingen kunnen we de rioollucht in huis bij de oorzaak aanpakken. Zo bent u snel en vakkundig van het probleem af.

Heeft u last van een rioollucht in huis? Onze mannen hebben jaren ervaring in het oplossen van dit type problemen. Bel 085 - 432 00 48 en we helpen u in Amsterdam vandaag nog van de stank af.