Riool ontstoppen

Zit u met een verstopping riolering in uw woning of bedrijfspand en krijgt u deze met huis- tuin- en keukenmiddelen niet verholpen? Schakel dan rioolontstopper Amsterdam, Installatiebedrijf Vosse B.V. in. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor riool ontstoppen in Amsterdam, zelfs tijdens de feestdagen! Zo proberen wij u altijd binnen één dag te helpen. Ontstoppen riool doen wij vakkundig en snel.

Als we eerlijk zijn kunt u in alle gevallen een redelijke tot ernstige verstopping van uw riolering of afvoer beter overlaten aan de expert. Uw riolering ontstoppen met agressieve ontstoppingsmiddelen lost de verstopping wellicht op, maar uw riolering kan hiervan beschadigen doordat chemicaliën ook de buizen aantasten. Riool ontstoppen Amsterdam door onze specialisten kost wellicht iets meer dan een flesje ontstoppingsmiddel, maar het voorkomt wel dat u straks niet met nog hogere kosten en meer problemen zit.

Riolering ontstoppen Amsterdam

Er zijn een aantal stappen die u zelf zou kunnen nemen om verstoppingen riool te verhelpen. Onderstaand volgen daarom een aantal tips om zelf het probleem op te lossen. Toch geven we daar ook meteen bij aan dat een rioleringsstelsel ingewikkeld in elkaar steekt en we u dus graag willen meegeven om alleen zelf aan de slag te gaan als u weet wat u doet. Zijn de onderstaande maatregelen niet effectief? Schakel dan de hulp van Installatiebedrijf Vosse B.V. in. Onze rioolontstoppers zijn u graag van dienst in Amsterdam en omgeving.

Riool ontstoppen: verstopping riool oplossen

Een verstopping in de riolering komt vaak ongelegen, maar is gelukkig in bepaalde gevallen door uzelf op te lossen. Welke maatregelen kunt u zelf nemen om het riool te ontstoppen?

• Probeer een toilet, wasbak of gootsteen te ontstoppen met een plopper.
• Voldoet de plopper niet? Gebruik dan een speciale ontstoppingsveer die bij de bouwmarkt verkrijgbaar is.
• U zou kunnen werken met een chemische ontstopper, maar wij raden het gebruik van deze middelen in principe sterk af. De middelen zijn vaak zo sterk dat ze de beschermingslaag in de buizen aantasten.

Resulteren bovenstaande maatregelen niet tot de gewenste oplossing? Om het riool te ontstoppen kunt u dan vertrouwen op de snelle en effectieve service van Installatiebedrijf Vosse B.V..

Riool ontstoppen: hoe voorkomt u een verstopping?

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Zeker daar waar het gaat om het ontstoppen. Het ontstoppen van dichtgeslibde leidingen is geen eenvoudige klus en dus zou u deze liever voorkomen. Dat kan heel eenvoudig! Spoel geen vet, etensresten, maandverband of andere zaken door het toilet. Deze is namelijk alleen berekend op doorspoelen van ontlasting, water en toiletpapier. Daarnaast is het te adviseren om uw riolering preventief, eens in de zoveel tijd te laten reinigen.

Zit u toch met een verstopping riolering? Wij kunnen uw riolering ontstoppen zonder te breken. Bel 023 - 205 35 25 voor hulp bij een verstopping Amsterdam en omgeving. Bij Installatiebedrijf Vosse B.V. verzorgen we allround service aan uw riolering en is een riool verstopt snel verleden tijd. U kunt ook onze expertise inschakelen door het contactformulier in te vullen.