Gootsteen ontstoppen in Amsterdam?

U gebruikt uw wasbak in de keuken dagelijks meerdere keren. Voor het tappen van een glas water, tot het afgieten van groente en het wegspoelen van afvalwater, de wasbak wordt veelvuldig gebruikt. Raakt uw gootsteen verstopt? Dan wordt uw dagelijkse gang van zaken belemmerd. DSV Loodgieters kan u in Amsterdam en omgeving nog dezelfde dag helpen door de gootsteen te ontstoppen.

Wij ontstoppen uw spoelbak

Onze bussen zijn standaard uitgerust met alle materiaal dat nodig is om u te helpen wanneer uw gootsteen verstopt is geraakt. Het maakt dus niet uit of de verstopping zich aan het begin van de leiding of dieper in het systeem bevindt, wij passen onze werkwijze ter plekke aan aan uw specifieke situatie. Zo bent u altijd verzekerd van een passende oplossing. Als uw gootsteen verstopt raakt, dan zullen we de verstopping in de meeste gevallen proberen op te lossen met een speciale ontstoppingsveer. Lukt dit niet? Dan kan het zijn dat het probleem zich dieper in de leiding bevindt en het nodig is om middels cameradetectie de precieze locatie van het probleem te bepalen. Gelukkig hebben we alle kennis en benodigdheden voor deze werkzaamheden in huis.

Bent u op zoek naar een professioneel ontstoppingsbedrijf in Amsterdam voor het ontstoppen van uw gootsteen? Bel ons dan vandaag nog op het nummer 085 - 432 00 48. We helpen u graag!