Gootsteen ontstoppen Amsterdam

De gootsteen of keukenafvoer gebruikt u dagelijks voor diverse doeleinden; het afspoelen van de vaat, handen wassen of het afgieten van de groenten. Onder al te hoge druk kan de gootsteen verstopt raken, bijvoorbeeld wanneer grote hoeveelheden vette etensresten tegelijkertijd worden weggespoeld. Heeft u een verstopte gootsteen door vet of heeft u te maken met verstopping gootsteen door onbekende oorzaak? Dan wordt uw dagelijkse gang van zaken belemmerd. Installatiebedrijf Vosse B.V. kan u in Amsterdam en omgeving nog dezelfde dag helpen met het ontstoppen van de gootsteen, maar ook overige verstoppingen.

Gootsteen ontstoppen: elke situatie is anders

Onze bussen zijn standaard uitgerust met alle materiaal dat nodig is om u te helpen wanneer uw gootsteen verstopt is geraakt. Het maakt dus niet uit of de verstopping zich aan het begin van de leiding of dieper in het systeem bevindt; wij passen onze werkwijze ter plekke aan op iedere specifieke situatie. Zo bent u altijd verzekerd van een passende oplossing! Omdat elke situatie anders is, is het niet altijd mogelijk om vooraf de meest effectieve werkwijze te bepalen, maar hiervoor komen we graag langs.

Als uw gootsteen verstopt raakt, dan zullen we de verstopping in de meeste gevallen proberen op te lossen met een speciale ontstoppingsveer. Lukt dit niet? Dan kan het zijn dat het probleem zich dieper in de leiding bevindt en het nodig is om middels cameradetectie de precieze locatie van het probleem te bepalen. Gelukkig hebben we alle kennis en benodigdheden voor deze werkzaamheden in huis.

Zelf de gootsteen ontstoppen

Veel mensen trachten zelf de gootsteen te ontstoppen en dat is in bepaalde gevallen ook zeker mogelijk. Pas wel op dat u niet te ver gaat in uw poging om de verstopping op te lossen, want dat zorgt mogelijk voor een beschadiging van de afvoer of het riool en dat wilt u niet! Mocht een eigen ontstoppingsveer of soda-spoeling niet helpen, dan kunnen wij u altijd verder helpen bij het ontstoppen van de gootsteen in Amsterdam. Ga niet aan de gang met chemische ontstoppingsmiddelen, deze verhelpen in sommige gevallen de verstopping wel, maar tasten ook uw rioolbuizen aan.

Gootsteen ontstoppen: verstopping keukenafvoer

Heeft u te maken met een verstopte keukenafvoer? Wacht dan niet te lang voor u een professioneel ontstoppingsbedrijf inschakelt. De verstopping wordt alleen maar groter waardoor u niet enkel zit met een verstopping afvoer keuken maar straks ook in andere delen van uw woning.

Gootsteen ontstoppen? Neem contact op!

Wanneer u Installatiebedrijf Vosse B.V. inschakelt voor het verhelpen van de verstopping in uw keukenafvoer proberen wij u dezelfde dag nog te helpen. Wij doen dit met onze 24-uurs service zodat u ons dag en nacht kunt bereiken, zelfs tijdens de feestdagen. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 023 - 205 35 25.