Badkamer ontstoppen Amsterdam

Een verstopping in uw badkamer kan op meerdere plekken optreden, in uw wasbak, toilet, bad of douche. Bij een beginnende verstopping ziet u meestal nog waar het probleem zit en kunt u deze ook nog zelf verhelpen. Indien de verstopping groter wordt merkt u vaak dat het water op meerdere plekken in de badkamer moeilijk wegloopt en is het verstandig een professioneel bedrijf de badkamer te laten ontstoppen. Wanneer u een ernstige verstopping zelf wilt verhelpen moet u zich namelijk al gauw wenden tot agressievere middelen, wat slecht is voor uw leidingwerk.
Hier krijgt u bij ons niet mee te maken. Wanneer uw badkamer afvoer verstopt is kunnen wij snel uw badkamer ontstoppen met diverse technieken, zonder dat uw leidingwerk beschadigd.

Badkamer ontstoppen Amsterdam

v
Verstoppingen in de afvoer van uw badkamer ontstaan vaak doordat haren en verzorgingsproducten de leiding langzaam doen dichtslibben. Zij hopen zich op in de leiding en bij iedere douchebeurt blijft er steeds meer zitten, tot de verstopping zo ernstig is dat u deze niet meer op normale wijze kunt verhelpen. Uw badkamer ontstoppen doen wij graag voor u, maar er zijn ook zaken die u zelf kunt doen om de verstopping van uw doucheputje te voorkomen. Door shampoo, doucheschuim en scheergel goed weg te spoelen en regelmatig de haren uit het doucheputje te verwijderen kunt u een verstopping vermijden.

Badkamer ontstoppen met 24-uurs service

Mocht u toch last krijgen van een verstopping in uw toilet, wastafel of doucheafvoer dan staan de rioolmonteurs van Installatiebedrijf Vosse B.V. voor u klaar. Ontstoppen doucheafvoer is snel gedaan doordat u op ieder moment van de dag of nacht contact met ons kan opnemen, zelfs tijdens de feestdagen. Wij proberen u verstopping zo snel mogelijk te verhelpen zodat u weer fatsoenlijk gebruik kunt maken van uw badkamer. Is de afvoer badkamer verstopt en wilt u binnen één dag de badkamer ontstoppen? Bel dan snel naar 023 - 205 35 25. Met onze jarenlange ervaring bent u snel geholpen.