Riool ontstoppen in Amsterdam?

Is acuut uw riool verstopt of blijft een verstopping telkens terugkomen? Schakel dan de hulp in van DSV Loodgieters: wij staan graag voor u klaar! Als uw riool verstopt is, is één telefoontje genoeg; wij komen direct in actie om de riolering te ontstoppen. Nadat uw verstopping is verholpen, is het van belang dat u uw rioleringsstelsel goed laat onderhouden. Toch last van een verstopping? Hier helpen we u mee:

  • Afvoer met additionele overlast als rioollucht en ongedierte
  • Riool: vaak komen problemen op diverse plekken naar voren
  • Badkamer, douche of wasbak
  • Gootsteen of keukenafvoer
  • Het toilet

Als u een scheur in uw riolering heeft en u laat het zo, dan loopt u de kans dat het rioolprobleem erger wordt. Dat willen we graag voor u voorkomen, want voordat u het weet is het noodzakelijk om een groot deel van het rioleringssysteem te vervangen. Voorkom vervanging en schakel een specialist van ons in voor het uitvoeren van rioolservice in Amsterdam. Benieuwd naar de prijs? Vraag een offerte aan!

Ontstoppen riolering? Wij pakken het op!

Als uw riool verstopt is, komen wij snel in actie om de problemen te verhelpen. Hoe we dat precies doen? Dat is mede afhankelijk van de situatie die we aantreffen in uw woning. Eerst starten we met het bepalen van de locatie van de verstopping. Gaat het bijvoorbeeld om de afvoer? De hemelwaterafvoer? Het hoofdriool? De verstopping wordt vervolgens verholpen door middel van hoge waterdruk, een speciale veer of frees.

Omdat we niet houden van half werk, kijken we na de werkzaamheden met een camera of de buizen gereinigd zijn tot hun oorspronkelijke diameter. Vaak kunnen we daarbij ook de oorzaak aangeven, zodat u in de toekomst niet nogmaals voor hetzelfde probleem komt te staan.

Is uw riool verstopt in de regio Amsterdam? Wij helpen u direct. Bel vandaag nog 020 - 794 37 77.